Cixi Autodelen Manufactory van Wang

De verbetering van de dienst drijft te kweken zaken

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Cixi wang’s Auto Parts Manufactory

Van goede kwaliteit Motorfietsbougies voor verkoop
Van goede kwaliteit Motorfietsbougies voor verkoop
zeer aardig product, en snelle reactie, zullen wij de hele tijd samenwerken

—— Abdulla

bezoek fabriek vorig Sep, en beslis de orde in een keer te plaatsen. De concurrerende prijs, belangrijkst is de vrij goede kwaliteit,

—— Ranny Medina F

Ik ben online Chatten Nu

Cixi wang’s Auto Parts Manufactory

1
Cixi wang’s Auto Parts Manufactory
Fabrieksbeeld

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : angelman, gongpin, wangci, het jingying
Aantal werknemers : 55~87
Jaarlijkse omzet : 400-600
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 80% - 90%

CIXI AUTO DE DELENfabriek VAN WANG S (CIXI DE DELENco., LTD VAN GUANQI AUTO)
Is een inzameling van wetenschappelijke onderzoek en productie als één van de professionele fabrikant van bougies. Het bedrijf werd gevestigd in Augustus 1992, heeft productie en het testen materiaal, het bestaande personeel van meer dan 120 mensen, hogere ingenieur 4 mensen, met de betrouwbare productkwaliteit vooruitgegaan en de uitstekende dienst, de de ontwikkelingsimpuls van het bedrijf, die de schaal van productie uitbreidt, tot dusver, het bedrijf kan verstrekken de bougies zijn: gewone koperkern, meer zijelektrodenbougie, bougie V de elektrodenbougies van het groefcentrum, creepage brandbougies en van het bougiesiridium platinalegering enz. 12 belangrijke categorieën van meer dan 100 modellen.
Worden het bestaande gedeponeerde handelsmerk van het bedrijf, Angelman, Wang Ci (WANGCI), (GP) mannetje, Lin op het eiland, de gouden adelaar, enz.-de Bedrijfproductie van bougie wijd gebruikt in middelgrote en hoogwaardige auto, motorfiets, benzinemotor en tuinmachines. wegens strikte kwaliteitsbewaking en goede reputatie, zijn onze producten verkocht aan Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Europa en andere landen en regio's.
Tijdens productie en vóór verzending, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren. Bovendien heeft het bedrijf ook dochterondernemingen wordt toegewijd aan R&D en de productie van ceramische isolatie en de verzegelende wasmachine, dit is niet alleen goed voor onze kwaliteitscontrole van grondstof, en goed voor onze controle van de gehele productiekost om de producten van het bedrijf in het voordeel van de marktconcurrentie te verhogen.
Daarnaast kunnen wij volgens klanteneisen ten aanzien van productkwaliteit aan steekproefverwerking, OEM, met de massa's van klanten om samen samen te werken, met wederzijds voordeel in binnen- en buitenland ook instemmen en win-win, beter morgen creëren.

Contactgegevens
Cixi wang’s Auto Parts Manufactory

Contactpersoon: Mrs. barel chen

Tel.: 86-574-63861339

Fax: 86-574-63863201

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)